Pagina's

zaterdag 19 december 2009

Graag zien wij een berichtje van je

Maandag 1 april (2e Paasdag) organiseren wij een Brunch. Voor meer info kijk op www.weede.nl of klik hier

54 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste familie Kok,

Wat heb ik een respect voor jullie strijd en strijdlust. Alle boeren in Nederland en daarbuiten zouden op jullie manier moeten boeren. Ik heb zojuist jullie documentaire gezien en ik sta wederom versteld van de politiek en hun dubbele agenda's. Wat jammer dat het allemaal zo heeft moeten gaan. Maar wat geweldig dat jullie hebben volgehouden! Ik hoop dat het goed gaat met jullie allemaal en op de boerderij met de dieren ook. Ik hoop dat jullie manier van boeren nog lang zal stand houden en dat de politiek jullie je gang laten gaan. Als jullie ooit hulp nodig hebben op de boerderij dan zou ik dat graag willen doen. Ik denk ook dat er velen met mij zijn die achter jullie staan en best zouden willen helpen. Ik ben niet op de boerderij geboren maar was er wel veel te vinden toen ik klein was en nog met mijn opa naar de boerderij ging om te helpen of te kijken wanneer er een kalfje geboren werd. Heel veel succes en geluk gewenst!
gegroet Pamela

leja zei

Geachte familie Kok,
Via HollandDoc zag ik jullie 'kleine oorlog'. Ik was er diep van onder de indruk; heb er de dvd van aangeschaft. Met respect en bewondering heb ik jullie strijd aangezien. Wat een moed! Dat jullie nog boer-zijn met hart en respect voor de natuur zou een voorbeeld moeten zijn voor iedere boer (en burger trouwens ook!) Verdrietig dat we in een samenleving zijn beland waar deze waarden niet meer tellen, sterker nog: bestreden worden met het hele arsenaal aan bureaucratische macht die maar denkbaar is.
Hou vol! Het moge jullie goed gaan.
Leja

tjeerd zei

Ook ik heb de de kleine oorlog gezien en wil jullie mijn respect en bewondering geven. Dat de politiek niet te vertrouwen is was voor mij al duidelijk......

Olivier zei

Dag familie,
Ik zit naar Holland Doc te kijken. Ik ben zelf mijn hele leven op de boerderij op vakantie geweest, of heb er wel geholpen en als beloning kreeg ik gezeefde melk mee naar ons huis. Dit was destijds in de buurt van Grou (Fr.). Nu rij ik al jaren langs jullie landgoed en nu pas realiseer ik me wat voor vreselijk leed jullie is aangedaan, zal ik zeker eens bij jullie in de winkel aanwaaien en wellicht mijn zoon zijn feestje in januari laten vieren. Jammer dat de burgemeesteres zo'n onwillige houding heeft al die tijd. Ze is ook niet de persoon die een warm hart aan de landbouw toedraagt, danwel een fantastisch gebaar kan doen. Spijtig. Maar de afrikaner zegt: 'alles kom goe'

Stine zei

Evenals Olivier zit ik ook naar Holland Doc te kijken en ben totaal ontroerd, dat het toch nog goed gekomen is, tot nu toe. Geweldig die koeien, die in de lente voor het eerst naar buiten gaan. Wij komen zeker ook eens kijken in de winkel. Heb jullie Website gelijk onder favorieten gezet. Heeft u de T-shirts van boer Kok ook de koop? Wens jullie veel succes verder en heb ontzettend bewondering voor zoveel doorzettingsvermogen.

Anoniem zei

Ook ik kom zo snel mogelijk naar jullie winkel! Ben erg blij de film te hebben gezien. Wat een wijs man is boer Kok en wat weet hij veel... Zoals hij koeien geruststelt door oormassage.. Zoals hij een kind vastpakt, zijn vrouw troost, alles zo helemaal natuurlijk. En wat fijn dat hij kinderen en kleinkinderen heeft die dit allemaal weer door kunnen geven. Waren er maar veel meer boeren Kok. Dan zou de wereld zoveel beter eruitzien.

Dank aan de filmmakers voor deze integere en indringende documentaire - hopelijk hebben er velen gekeken!

Clarien

Nicole zei

Ik kan me alleen maar aansluiten bij eerdere berichten. Indrukwekkend en moedig dat jullie dat hebben kunnen volhouden. Heel leuk ook om weer eens blije koeien het land op te zien hollen (ook al was dat alleen maar via het beeldscherm). Heel fijn om te zien dat er ook nog boeren zijn met diep respect voor land en dieren!! Hopelijk is de strijd nu gestreden en komen er minimaal weer 15 jaar van vrede en geluk voor jullie.
Hartelijke groeten uit Amsterdam.

Huub zei

Beste familie Kok,
Wat heb ik respect voor jullie!
Wat fijn dat jullie na het diepe dal er zo goed uitgekomen zijn.
Vanaf nu koop ik alleen nog maar biologische produkten. Er moeten meer boeren komen zoals jullie. Heel veel succes met jullie bedrijf. Ik wens jullie alle goeds!
Huub

Toine zei

Met diep respect zojuist de indrukwekkende documentaire "De kleine oorlog van boer Kok" bekeken. Jullie verdienen veel meer support. Geef de strijd niet op en laat vooral duidelijk weten wat we (kijkers / consumenten) kunnen doen.
Hartelijke groet,
Toine.

Anoniem zei

Hallo Familie Kok,
Kort maar krachtig: BEWONDERING EN TROTS!
Ik kan jullie mijn boerenachtergrond vertellen, de dillemma's waar mijn ooms mee zitten op hun boederij, ik kan dingen zeggen over melkqouta, lage (melk) prijzen, oormerken, etc. Maar alles komt neer op de volgende vraag:
Waar halen jullie 15 jaar vechtlust vandaan? Dat is niet puur overtuigd zijn van je eigen (bewezen) gelijk. Wat wel?

Groetjes,

Paula.

Herman zei

Zojuist de documentaire op TV bekeken. En dat met stijgende verbazing over de overheid en stijgende bewondering voor jullie. Wat een strijd en strijdlust jullie opbrengen, geweldig!
Hopelijk kunnen jullie nog lang voort met het bedrijf op de wijze die jullie gekozen hebben en breken de biologische inzichten verder door. Alles goede toegewenst met bedrijven en gezinnen in Nederland en Frankrijk en natuurlijk de zegen en nabijheid van de Heer, die toch de touwtjes in handen houdt.

een hartelijke groet

Herman zei

Ook ik wil jullie mijn respect en bewondering geven. Dat de politie is niet te vertrouwen Dat ze corrupt zijn is voor mij allang duidelijk. Net als de gemeente,
T zijn allemaal AASGIEREN OP ZOEK NAAR GELD.. Voor hunzelf.
En echte misdadiggers worden niet aangepakt, ook mijn oom werd na JARENLANGE INCEST niet vervolgd omdat hij agent is .. Nu zit ik met de emotionele brokken.
Relaties aangaan blijft moelijk doordat de ander de dingen die mijn oom mij geleerd heeft niet wil doen.
Maar dan is er gelukkig nog de Here God die het altijd laatste woord heeft ... Sterkte

Jacqueline zei

vreselijk veel bewondering heb ik voor jullie, en wat een geweldig bedrijf!!!!!

Anoniem zei

Dag familie Kok,

Ontroerd, bewonderend en verontwaardigd heb ik naar de documentaire gekeken gisteren. Het heeft hopleijk heel wat ogen geopend over waar we eigenlijk mee bezig zijn, met z'n allen. Hoe is het toch mogelijk dat hetgeen wat zo goed en gezond is, telkens weer verantwoord moet worden.
En hoe!!!! Tot in den treure.....Terwijl het precies andersom is: dat wat werkelijk schadelijk is, wordt 'geaccepteerd' omdat het volgens de regels verloopt. Tijd dus voor ons allemaal om wakker te worden. Jullie zijn hierin oprechte voorlopers die hierin wel degelijk verschil maken. Wat een veerkracht, moed en vooral liefde voor aarde, mens en dier tonen jullie hier.
Diepe bewondering heb ik hiervoor en ik steun dit van ganser harte. In praktische zin weet ik nog niet hoe ik dat kan doen, nu in ieder geval vanuit hart en ziel.
Het ga jullie allen goed en ik hoop op een vervolgdocumentaire waar nog veel meer mensen naar zullen gaan kijken.
Het ga jullie goed.

Hartelijke groet,

Christa Wiersma

Unknown zei

Beste Familie Kok,

met groot respect heb ik gisteren de documentaire gezien over jullie boerderij en strijd voor jullie overtuiging tegen onterechte regelgeving en bureaucratie! Ik wil maar één ding zeggen: ga zo door, en veel succes met jullie prachtige bedrijf. Ik zou bijna willen dat ik één van die koeien was!
Groet uit Brabant
koen

Madelon zei

Beste fanilie Kok,
Met stijgende verbazing, bewondering en ontroering gisteren jullie strijd op tv gezien. Heel veel respect! Zoals jullie in het leven en in het bedrijf staan, daar kan menigeen nog wat van leren. Ik vond het erg indrukwekkend zoals jullie met land en dieren (en elkaar)omgaan. Ik ben zelf sinds enige tijd "om" wat biologische producten zoals vlees en melk betreft en dit ga ik zeker uitbreiden na het zien van jullie documentaire. Ik wens jullie heel veel succes met het bedrijf en hoop dat jullie nu kunnen genieten van kinderen en kleinkinderen. Ook voor Jos en Maya heel veel respect voor het avontuur wat ze in Frankrijk begonnen zijn en wat ze daar hebben opgebouwd!
Het alerbeste en groet'n uut Grunn van Madelon

Anoniem zei

Met verbazing en bewondering heb ik zitten kijken naar jullie verhaal. Wat een energie om door te gaan zonder de moed op te geven. Nooit geweten dat dit zo vlak bij huis speelt. Ik kom zeker binnenkort iets kopen.

Inge van den Bosch, Amersfoort

Anoniem zei

Gister de documentere gezien..
Veel respect en bewondering voor jullie doorzettingsvermogen en manier van boeren!
Niet op een boerderij opgegroeit, maar met een flinke portie "boerenbloed" van mijn overgrootouders voel ik mij altijd erg aangetrokken tot het boerengebeuren.

Groeten Roel

Heel veel succes gewenst en ga zo door!

Latyrus zei

Heb de docu gezien en ben er erg van onder de indruk. Tevens komen er gevoelens van boosheid en verdriet bij. Hoe kan de overheid zo kortzichtig en zonder gezond mensenverstand zijn, om mensen, die zo integer en goed bezig zijn zo dwars te zitten. Misschien worden er nu meer mensen wakker. Als de laatste vis gevangen is, de laatste rivier vergiftigd en de laatste boom gerooid, zal men weten dat je geld niet eten kunt.

Marike zei

Gisteren de documentaire gezien. Grote klasse!! Zoveel moed en vertrouwen in eigen werkwijze. Alsjeblieft hou vol!! Er zijn meer medestanders dan jullie misschien vermoeden.
Ik ben de laatste jaren steeds meer, tot nu vrijwel volledig biologisch gaan inkopen. Dat de "groene" schappen in de supermarkt steeds breder worden is toch een signaal dat we misschien iets wijzer worden met zijn allen.
Alle respect voor jullie! Dat het alleen maar beter mag gaan.

marianne zei

fijn dat er nog boeren zijn die nadenken over gezondheid van dieren en de gebruikers van hun produkten; geen kunstmest, geen bijvoer.....amersfoort moet blij zijn met zo'n winkel in de buurt.

Anoniem zei

wat een geweldige boeren zijn jullie !
Zo hoort het te zijn en zo moet het ook zijn !
Je zag de koeien echt genieten toen ze naar buiten gingen.
Veel succes voor de toekomst , ik hoop dat jullie een voorbeeld gaan zijn voor alle andere boeren.

Anoniem zei

Beste familie Kok,

Ik heb diep respect voor jullie en jullie strijd. Wat een moed en doorzettingsvermogen. Ik hoop dat dit de ogen opent van politici en de nederlandse consument. Hulde! ga zo door.

alles goeds.

HM

Anoniem zei

Beste familie Kok,

OOk wij hebben met verbazing, bewondering en respect gekeken naar jullie documentaire.
Met afschuw naar de machtspositie-misbruik van sommige politieagenten.... EN van de zogenaamde wetgeving....( even geen goed woord voor)
Grote bewondering en dankbaarheid voor jullie doorzettingsvermogen en vooral jullie LIEFDE voor MENS, DIER en de NATUUR. Jullie zijn een voorbeeld voor heel veel mensen in onze verstoorde samenleving. Laat deze documentaire een grote bijdrage leveren voor het wakker maken van slapende mensen,zodat zij vervolgens bewuster durven te gaan leven (en te werken)!!

We komen zeker een keer naar jullie winkel.
Nogmaals bedankt, alle goeds en veel succes !!

Warme groet uit Almere,

John & Aleida

Anoniem zei

Beste fam. Kok.
Ik heb met ontzag en vol bewondering de prachtige reportage (documentaire) van U en het prachtige eerlijke boerenbedrijf gezien.
Ik heb 67 jaar in Amersfoort gewoond en weet hoe prachtig vroeger het boerendorp Hoogland was. Gelukkig wist U door veel strijd uw prachtige bedrijf tot nu toe voort te zetten. Hulde hulde hulde.
Ik woon nu in ZO Drenthe maar was zo onder de indruk van deze reportage dat ik de vrijheid genomen heb om deze op de site www.ekudos.nl te zetten zodat meer mensen kennis konden nemen van uw strijd voor de liefde van mens, dier en natuur.
Ik heb hier als waardering tot nu toe 18 kudo en fijne reactie's op gekregen welke geheel aan U toe behoren komen.
Hieronder treft U de link aan welke naar het bewuste artikel op ekudos verwijzen: Op deze site heet ik Tijgertje.
http://www.ekudos.nl/artikel/256218/de_kleine_oorlog_van_boer_kok_
Rest mij U en uw familie nog veel geluk, voorspoed en rust toe te wensen.
De vriendelijke groeten van Gerard.

Anoniem zei

Lieve mensen,
Diep respect voor de familie Kok!
Eerlijke boeren, eerlijke producten.
Het raakt me dat politie, B&W, de rechtspraak zo respectloos omgaat met een oprecht familiebedrijf. De familie Kok is dicht bij zichzelf gebleven, ze weten ze strijden voor een eerlijke en goede zaak. Maar waarom is deze strijd nodig.
Kom op consument, betaal een eerlijke prijs voor een eerlijk en mooi product.
Biologisch is de norm van de toekomst!
Ik eet al jaren biologisch en ik voel me veel gezonder.
Wat je in de winkel meer betaalt, verdien je terug.
En ookal ben je meer geld kwijt..je bent het waard!
Veel geluk in Nederland en Frankrijk met het maken van een eerlijk product.
Veel goeds toegewenst.

Bram, Zoetermeer.

Unknown zei

ik kan me alleen maar aansluiten bij de andere reacties. Respect voor het bij de kern van je wezen te blijven staan tijdens de storm die over je heen gaat.

Tom, Delft

Sara zei

Aan de ene kant word ik hier helemaal blij van en aan de andere kant een soort van moedeloosheid omdat het zo'n vechtpartij is tegen de overheid. Maar we zien maar eens.... DE aanhouder wint... en we vechten mee.

alan zei

beste familie kok, scande is het!!! ik zit ook al ondetussen 7 jaar in verwikkeling et de overheid, politie, belasting & gemeente en weet (denk ik ) wat jullie mee maken. frustratie dat mnr. de agent ( eigelijk zou hij zijn moeder bij moeten hebben zoveel ellende met hem mee brengt, toch heb je de bewijzen om z'n ongelijk te bewijzen, maar recht hebben en krijgen,.... schande!!! sterkte!!!

Anoniem zei

Vorig jaar al de documentaire gezien. Toen ik zag dat deze nog een keer werd uitgezonden met een aanvulling, weer gekeken. Voor de tweede keer zeer geëmotioneerd. De starheid waarmee regels worden gehandhaafd is vreselijk om te zien. Een wonder dat u na zoveel jaren toch nog overeind bent.
Heel veel succes en geluk met uw gezin en bedrijf.
Liesbeth

Unknown zei

De documentaire Kleine oorlog heeft me zeer ontroerd. Als ik denk aan jullie strijd en het onrecht wat jullie is aangedaan, schieten zo de tranen weer in mijn ogen.
Bedankt voor jullie liefde, respect en toewijding voor dier, millieu en mens! Het is een hoger doel wat jullie dienen. Deden veel meer mensen dat maar!

Hartelijke groet,
Carin Eisinga

Anoniem zei

Onvoorstelbaar, wat hebben jullie een strijd moeten leveren en nog is het niet voorbij.Zoals jullie boeren staat ons ook voor ogen;als gemeenschap en op BD wijze.Groeten uit Friesland.

Unknown zei

Nou, bij deze mijn petje af voor de moed en het doorzettingsvermogen die jullie laten zien. Onvoorstelbaa!Wat een strijd, maar wel voor een prachtige droom/doel.
Het doet me goed om te weten dat er nog boeren zijn met gevoel en een missie en niet alleen die boerenfabrieken die beesten en voedsel allergruweliks (mis)gebruiken.
Met respect!
Roos Vilé te Soest

Anoniem zei

Wow Amanda, ik ben zo trots Meneer Kukel heeft het tot de voorpagina gehaald en ze worden beide ook nog genoemd, dank je wel,dat doet me zo goed!!!
Succes met alles wat jullie doen,
Heel veel liefs
Wanda

kelsey zei

Hoi, amanda.
wat is de site leuk geworden!
tot woensdag waarschijnlijk.
liefs, kelsey

Anoniem zei

Ik heb wederom met respect naar jullie documentaire gekeken. De moed, het doorzettingsvermogen en de strijdbaarheid maakt dat ik me nederig voel. Ik ben zelf geboren en getogen in een boerendorp: Zijderveld. De oudste nederzetting van de gemeente Vianen (zuid-Holland), grenzend aan Gelderland en Utrecht. 800 inwoners destijds, 4 dorpsstraten en veel boerderijen. Elke zomer kersen plukken en eten tot je niet meer kon, zwemmen in de Lek, Linge en Waal. Als ik bij mijn oma logeerde, de melkbussen ophalen op de dijk....biest eten met beschuit met mijn opa, die mij opbelde vanuit Everdingen, omdat hij wist dat ik dat zo lekker vond...pruimen en appels plukken in de boomgaard..noem maar op!! Heerlijke herinneringen, toen kon en mocht alles nog. Mijn opa had schapen, mijn oma breide truien van hun wol (vond je als tiener niet meer zo leuk, maar nu denk je er anders over)en maakte jam en het lekkerste draadjesvlees ter wereld, zij heeft het mij geleerd, net als appelmoes maken.God hebbe hun ziel, ik koester mijn herinneringen en dank jullie voor het vechten voor het behoud van eerlijk boeren. Liefs, Annemarie

Tijmense zei

Ik heb net de documentaire gezien van Holland Doc.
Geweldig! Ik heb groot respect voor jullie doorzettingsvermogen.
Nooit geweten wat er bij mij om de hoek allemaal speelde. Ga zo door, hou vol! En wees een voorbeeld van hoe het kan, hoe het hoort, hoe het moet!

Ingrid en John van Burgsteden zei

Op 15 juni jl. heeft mijn vrouw haar verjaardag gevierd in de feestzaal op de Weede. Onze gasten waren erg enthousiast over de mooie en gezellige locatie

Mede dankzij de goede zorgen van Amanda en Wim hebben we een perfecte feestavond gehad.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Amanda en Wim nogmaals bedankt

gr.
Ingrid en John van Burgsteden

Gerard zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

Beste Familie
Ook ik zit met ongeloof, ergernis en emotie naar het programma van Human te kijken. Wat een onrecht en dat terwijl de familie alleen maar hard werkt en zuivere producten wil leveren. Ook aan het welzijn van de dieren is/wordt hard gewerkt!! Wat wil men nog meer??? Volgens mij kan men het in Nederland alleen nog maar redden als witte-boorden crimineel. Ik ben blij dat de boerderij er nog is en wens u heel veel succes in de toekomst!!
Met vriendelijke groet

Anneke van Os

Anoniem zei

Beste familie Kok,

Het is de 2 de keer dat ik de documentaire zie en wordt er weer door geraakt. Het verteld mij dat je niet moet opgeven. Geloven in je eigen producten. Tegen de ambtelijke stroom in en uiteindelijk je gelijk krijgen: gerechtigheid. Superdocu allemaal kijken.

Huub Ireeuw

Anoniem zei

Beste familie Kok,
Ook ik heb net de documentaire gezien en sluit me helemaal bij de vorige schrijvers aan: lof, lof, lof!
Wat een diepe wijsheid, ik neem mijn pet voor jullie af en maak een diepe buiging.
Hartelijke groet,
Mathilde Marsman

Anoniem zei

Prachtige reportage mensen. Helaas is het een feit dat politie en ambtenarij en bureaucratie in het bedrijfsleven onze gehele samenleving onrecht aandoen. Onbetaalde corruptie, vriendjespolitiek, dwalende justitie,oostindisch dove ambtenaren. De gewone burger en het goedwillende deel van het bedrijfsleven is altijd de klos.
Maar voor jullie; een dikke pluim!!! Goed om op te komen voor de goede zaak.

Anoniem zei

Heb de documentaire via UItzending Gemist op internet gekeken, en ben erg onder de indruk en verbaasd dat er vanuit de overheid zo weinig steun kwam voor deze biologische manier van boeren. Ik woon zelf in Wisconsin USA, in een gebied waar er heel veel biologische boerenbedrijven zijn, maar ook veel geemigreerde Nederlandse boeren met giga dairy farms....(niet biologisch). Ik geloof in de ware biologische producten en steun deze produkten waar ik kan, tegen de machtige top van voedselproducenten. Ik kom graag eens langs als ik weer in Nederland ben!

Yvonne Kroon zei

Ik ben ontzettend geraakt door de prachtige documentaire gisteravond.
Wat een krachtig ideaal die vanuit het hart doorgevoerd wordt.
Ik ondersteun jullie gedachtengoed van harte!
De aanhouder overwint, en de liefde ook!
Dank dat we mee mochten kijken in jullie bestaan!
En veel kracht en moed toegewenst!
Hartelijke groet,
Yvonne Kroon.

Evelyn Arndt zei

Beste familie,
Gisteren de documentaire gezien en erg onder de indruk van jullie manier van boeren. Prachtig, zo zou Nederland er nog steeds uit moeten zien. Helaas, de film liet een beeld zien van strijd, spanning, verdriet. Bijna niet in woorden te vatten. Op zo'n moment schaam ik mij voor de Nederlandse overheid. Wij zijn zelf al tientallen jaren bewust bezig met biologische voeding en hopen dat er een keerpunt bij burgers en overheid plaatsvindt anno 2015. Ik wil jullie bij deze laten weten dat wij jullie zeer bewonderen. Goed te zien dat de boerderij er nog steeds is, heel veel succes en vooral vreugde gewenst bij het voortzetten van het familiebedrijf.

Dennis zei

Beste familie Kok,

Na het zien van de documentaire ben ik opgelucht en trots om te zien dat er toch nog echte boeren bestaan in Nederland. Boeren die vechten voor hun bestaan.
Zoals jullie de boerderij runnen is prachtig!



Wij wensen jullie heel veel succes met dit prachtige boerenbedrijf en hopen dat het nog vele generaties zal worden voortgezet.

Anja zei

Beste familie de Kok,

Wat een pracht documentaire, recht uit het hart gemaakt!
Via dit berichtje willen wij jullie laten weten, diep respect te hebben voor de manier hoe jullie het familiebedrijf runnen. Een pure en eerlijke manier van boeren.Mens en dier in harmonie, maar helaas wat een strijd om dit voor elkaar te krijgen. Gelukkig,.....bij steeds meer mensen gaat er een knop om, met het besef dat we op de verkeerde weg zitten wat betreft de toekomst van mens en dier. Ondanks alle tegenwerking zijn jullie altijd op koers gebleven! Waardering ook voor de makers van de documentaire, televisie die er toe doet, jammer genoeg zien we dat te weinig.

Veel succes bij het voorzetten van jullie boerenbedrijf.

Rene en Anja Kleijwegt



n den breeyen zei

met diep respect, en grote ontsteltenis heb is de reportage gezien wat hebben jullie een enorme emmer met bestuurlijke puinhoofd over je heen gekregen! ,... diep respect voor jullie!!
Ik hoop dat het nu rustig vaarwater is, en dat de kringen in het woelige water glad gestreken zijn.
Nogmaals veel en diep respect n den breeyen uit friesland

Maria-AUA zei

Beste familie Kok,
Ook ik heb met ongeloof en veel emoties gekeken naar jullie verhaal. En ben blij te zien dat nu na 5 jaar jullie nog steeds de biologische boerderij hebben! Ben heeeel benieuwd hoe het met de kipjes in hun gastgezin destijds is gegaan en of jullie daar nog problemen mee hebben gehad later. Ik heb geprobeerd een van jullie ideeën via koeienzonderoormerken.nl te steunen, maar dat werkt niet (meer).
Heel veel sterkte vanuit Aruba, waar ik de groene weilanden en de prachtge oude rassen koeien (met horens) heel erg mis, oorspronkelijk komend van vlak bij Amersfoort, argrarisch gebied..

Wilma vd Elzen zei

Na de film 'Bodemboeren' ben ik via anderen bij deze unieke reportage van de familie Kok beland. Met diep respect voor de lange adem van met name boer Herman kan ik niet anders dan mijn LOF hier bevestigen. Alle goeds voor de toekomst, Wilma.

Gerard zei

Beste familie Kok. Hedenavond met grote belangstelling en later met ingehouden woede naar de reportage zitten kijken die op een regionale zender voorbijkwam. Ikzelf ben in het vervoer werkzaam, een sector waar de overheid ook elke normale bedrijfsvoering frustreert maar dat valt in het niet bij de kunstjes die u de laatste 15 jaar geflikt zijn. Diep respect voor uw volharding, waar tegelijkertijd op mijzelf een zeer inspirerende werking van uit gaat; geef nooit op! Met vriendelijke groet, Gerard

Anoniem zei

Beste Amanda en Wim,
Wat hebben we zondag 11oktober 2015 een superfeest bij jullie gehad.
Ook de kinderen hebben genoten.
Dankzij jullie met een prachtige locatie ,een top gastvrouw en een kwaliteitscateraar.
Dank jullie wel.
We bevelen jullie graag aan een ieder die een feest wil geven.
Hartelijk dank en de groeten van de familie van Sonsbeek

Jan zei

Ik zie de reportage nu op npo cultura. Knap dat jullie nog bestaan.
En Siep is al bijna weer 12 jaar !!!!!!

Een reactie posten